BRA BLIR BÄTTRE

Teamet bakom Bra Blir Bättre 

Team Bra Blir Bättre består av Zandra Eriksson - licensierad mental tränare, Petter Eriksson - ekonom och strateg, Sofia Cureau - Leg. Psykolog, Erik Svalander - apputvecklare och mångårig mindfulnessutövare samt Mattias Knave - regissör och skådespelare. I vår app finns även specialkomponerad musik av Christoffer Hylander, känd under artistnamnet Krisu. Vi har alla ett stort intressa av mental träning med allt positivt det kan medföra.


Tillsammans har vi tagit fram appen Bra Blir Bättre - Mental träning för barn och unga, där vi erbjuder hjälpmedel som i förebyggande syfte kan stärka det mentala välmåendet. Vår vision med den är att den ska bli den naturliga platsen för återhämtning och mental träning, full med verktyg att ta till i livets alla skeden.


Bra Blir Bättre erbjuder tjänster inom mental träning till såväl vuxna som barn & unga. Vår verksamhet riktar sig i dagsläget till skolan genom föreläsningar och träningsprogram vars innehåll syftar till att stärka eleverna mentalt i förebyggande syfte. Vi riktar oss även till företag och privatpersoner genom att erbjuda träningsprogram för ett ökat mentalt välmående. Vår mentala tränare

Zandra Eriksson är medgrundare till Bra Blir Bättre och även vår mentala PT. Hon är utbildad licensierad mental tränare vid Unestål eduction och arbetar idag mot skolor, företag och privatperson. Hon föreläser och cochar klienter genom guidade träningsprogram. Nyckelord i Zandra´s träningskoncept är: Medvetenhet, reflektion, fokus, struktur, egenträning och praktisk tillämpning. Den mentala träningen bidrar till förbättrad förmåga till självledarskap, ett inre lugn och ökad nivå av välmående. Läs mer om vad det innebär att träna med Zandra här.

Kontakta Zandra för ett kostnadsfritt möte för att höra med om hennes tjänster: zandra@brablirbättre.se